5 Aralık 2010 Pazar

Arkaplan ve header 47

 http://img63.imageshack.us/img63/5518/yeiil.png
http://img64.imageshack.us/img64/4341/yeill.jpg

TEŞEKKÜRLER==>  http://kianacatscrapsfreebloglayouts.blogspot.com/

7 yorum:

KİANA dedi ki...

merhaba. Çok sevindim kullandığını görünce.. Teşekkür ederim.. 4sharedde gördüğün bütün doslayarın altında satın al yazısını görürsün..O butona hiç basmadım. Orası bedava bir paylaşım sitesi.. İndir sen programı..başla kullanmaya ilerisi için sana yardımcı olurum tamammı canım benim:)

KİANA dedi ki...

Çok büyük bir program ,d diskine kopyala.. birde önce bir bak bakalım d de kaç GB yer var.. birde C ye bak önemli olan C Orada kaç GB yer var. Biliyorsun değilmi nasıl bakacağını..
Bilgisayarıma gir.. Orada C ve D diskini gösterir zaten üstüne gel sağa tıkla özelliklerden görürsün ne kadar yerleri kaldığını bunları bana söyle. Ben ona göre sana yükleteyim..

nestug dedi ki...

ya ben şu header falan hiç anlamıyorum.Sağolsun mormenekseler bana anlattı ama teknoloji özürlü olan ben yapamadım:))))
sevgiler

nestug dedi ki...

Ben daha yerleşimini bile bilmiyorum ki, teknoloji özürlü biri olarak yapmak bana çooooooook uzak.
Yerleşimi öğrenmek istedim.Stende çok güzel arka plan ve header var.Bende kendi bloguma uygulamak istiyorum.Ama beceremiyorum.
sevgiler

KİANA dedi ki...

Offf off. :))) Canım ya nasıl anlatayım sana.. Photoshoptada yapılır tabi. Zaten çoğu photoshopta yapılıyor bunların..Şimdi sana vereceğim bu adreste 20 tane tutorial var..Video olarak seyret. İlk kağıt yapmayı ben burdan öğrendim zaten..
http://www.tonoodle.com/guest_topics.php

KİANA dedi ki...

http://www.tonoodle.com/sample_player.php?id=4

KİANA dedi ki...

İstediğin kadar layer aç, önemli olan layer açmak.. Her yapacağın farklı işleme layet açman lazımki, o layeri istemediğin zaman silebilesin.. Tek layerin üstünde birçok işlem yaparke-an sildiğinde hepsi gider..

Yorum Gönder