3 Aralık 2010 Cuma

Arkaplan ve header 44 (YILBAŞI ÖZEL)

 http://img826.imageshack.us/img826/2817/headeeerrr.png

4 yorum:

KİANA dedi ki...

Teşekkür ederim canım.. Bu arada ne zaman 44 tane header , arkaplan yaptın.. kendi kullandığın bu arkaplan ve header de çok harika olmuş.. Yılbaşı için yaptığın da çok güzel.. Şunu itiraf edelim.. Arkaplan ve headeri sen daha güzel yapıyorsun:))ben iyice zamanı unuttum.. Şu kağıtlarla uğraşacağım diye şişmanladım vallaha.. Oturunca bırakmak istemiyorsun hiç.. Sende öğrenirsin inşallah. Ama çok emek istiyor.. Görüşmek üzere. sevgiler..

KİANA dedi ki...

Hemen hemen hepsi üyelik istiyor. Ama olmak zorunda da değilsin.. Ben olmadanda birkaç kit indirdim ordan. Ama 4sharedden daha iyi olanları var.. Shared 10GB alan veriyor, diğerleri 500GB.. Sen photoshop kaç kullanıyorsun. Onu söyle de sana bir tüyo vereceğim. 2 yıldan sonra ben yeni öğrendim de:))

KİANA dedi ki...

Merhaba. Benim bu kırmızı kağıtları indirdiğin linke gir.. Orada sağ üst tarafta 4sharedim diye bir yer var. Benim dosyalarımım hepsi görünüyor.. Dosyalarıma girdiğinde adobe potable diye bir dosya var. Ona gir. İçinde adobenin cs4 ve cs5 olanı var. ben 5 i kullanıyorum.. Adobe 7 de çok fazla eksiklikler vaar. Onun için ben kullanmıyorum artık..Eğer indirirsen bana söyle sana yapman gerekenleri söylerim.. Çok basit. 5 i yada 4 ü kullanmanı tavsiye ederim..Bana haber ver.. Benim yeni öğrendiğim ne biliyormusun:))) Odada iki özellik keşfettim.. puppet warp ve sadece warp özelliği o kadar çok şey yaratmaya sebep oluyor ki.. Photoshop 7 de varmı bu bilmem. Bir bak bana haber ver..

KİANA dedi ki...

Bu arada benim kağıtlardan da bir arkaplan yapsana. Aşkolsun..

Yorum Gönder